Invitație INTPsiterra – Provocări identitare în îngrijirea vârstnicului abuzat

Vă așteptăm cu drag, în data de 30 martie 2016, la Hotel Unirea, Sala Orion pentru a participa la desfășurarea întîlnirii întîlnirii de monitorizare a programului de formare pentru medici Abuzul asupra vârstnicilor – de la identificare la intevenție. Întîlnirea se va realiza în spiritul utilizării Tehnica Ceremoniei Definiționale.

În succesiunea structurării „ceremoniei”/micului ritual al intervievării povestitorilor, povestea inițială va susține re-povestirea realizată de auditoriu – care, în ecou, în rezonanță, contribuie la ceea ce este deja în centru, povestit; iar apoi, spre final, primii povestitori ajung să ne împărtășească experiența lor de a fi martori la re-povestiri și efectul acestei experiențe asupra lor acum și în viitor. Facilitatorul întrerupe ceea ce s-ar putea întâmpla cotidian în forma unui dialog pentru că are menirea de a susține CONVERSAȚIA – colaborarea și conlucrarea la generarea unui semnificații imbogățite, cu multipe contribuții, din unghiuri personale inedite ale celor prezenți în conversație.

Facilitatorul are misiunea să păstreze persoanele în rolul lor – fie de povestitor, fie de auditoriu – pe rând, în fiecare secvență de povestire/re-povestire/re-re-povestire.

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a granturilor SEE 2009 – 2014
Pentru informați oficiale despre granturile SEE și norvegiene, accesați: www.eeagrants.org
Vizitați și www.fondong.fdsc.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *